TUINAANLEG
POLLARIS FRIEDA​
uit Herk-de-Stad realiseert jouw droomtuin

Tuinontwerp op maat

Droom je van een bepaald ontwerp voor jouw tuin? 

Zaakvoerder Patrick Borgers werkt samen met jou een ontwerp op maat uit.

Behoefteanalyse

Tuinaanleg Pollaris Frieda uit Herk-de-Stad maakt in samenspraak met de klant een tuinontwerp dat volledig bij zijn wensen, behoeften en levensstijl past. Ben je iemand met groene vingers of wil je net een tuin met weinig onderhoud? Patrick Borgers vindt de oplossing die voor jou werkt! Daarnaast is hij ook gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen, terrassen en opritten.

Optimaal genieten

In elk project probeert hij een goede balans te vinden voor een perfecte huishouding van je tuin. Daarbij houdt hij rekening met de bodemsoort, de oriëntering en lichtinval. Kortom, je kan erop rekening dat je op elk moment van de dag optimaal in je tuin kan genieten. Indien gewenst, kan je hem nadien ook inschakelen voor het onderhoud van je tuin.

Frieda Pollaris Tuinaanleg in Herk-de-Stad | tuinontwerp

Voor bedrijven

Heb je een bedrijf en wil je een goede eerste indruk op je klanten maken? Ook dan kan Patrick Borgers een geschikte partner zijn. Hij zorgt voor een uniek tuinontwerp dat je klanten van hun sokken blaast nog voor ze de deur binnengewandeld zijn. Aarzel niet om het bedrijf te contacteren en te vragen naar wat het kan aanbieden op vlak van tuinontwerp in Herk-de-stad. Contacteer de tuinier zodat jullie samen je droomtuin kunnen realiseren.