TUINAANLEG
POLLARIS FRIEDA​
uit Herk-de-Stad realiseert jouw droomtuin

Tuinaanleg en tuinonderhoud

Met het tuinontwerp gaat Patrick Borgers aan de slag en realiseert hij de tuin van jouw dromen.

Tuinaanleg

Na het ontwerp van je ideale tuin staat Tuinaanleg Pollaris Frieda je meteen bij voor de totale realisatie van het plan. Met hun jarenlange expertise en ervaring in tuinaanleg in Herk-de-Stad en omstreken zorgen ze voor een succesvolle realisatie van jouw groen project. Het team werkt met de grootste zorg en precisie, en met oog voor duurzaamheid.

Advies in tuinrealisaties

Wens je enkel een deel van de aanleg uit te besteden? Ook dat is geen probleem. Het bedrijf luistert naar jouw vraag en respecteert je wensen. Ze staan klaar met professioneel advies zodat je zelf je droomtuin gedeeltelijk of volledig kan realiseren. Tot de mogelijkheden van de zaak behoren: terrasaanleg, algemene groenaanleg, plaatsing van afsluitingen en poorten, algemene klinker- en natuursteenwerken en plaatsing van houten terrassen.

Tuinonderhoud

Een degelijk onderhoud van je tuin is essentieel. Heb je zelf geen tijd of geen groene vingers? Vertrouw de zorgen van jouw tuin dan toe aan een expert zoals Patrick Borgers. Hij zorgt voor je tuin alsof het de zijne was. Hij snoeit hagen, verdelgt onkruid en maakt het gras bladvrij. Wanneer je tuin goed onderhouden wordt, heb je een gezondere en mooiere plantengroei doorheen de seizoenen.

Gras maaien, hagen snoeien of onkruid verdelgen, laat het over aan een echte tuinier als Patrick Borgers. Wanneer hij langskomt, beslis jij. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat hij van jouw tuin een pronkstuk kan maken.