TUINAANLEG
POLLARIS FRIEDA​
uit Herk-de-Stad realiseert jouw droomtuin

Opritten – terrassen in klinkers of natuursteen

Wil je een nieuw terras, tuinpad of oprit laten aanleggen? Met de jarenlange ervaring en expertise weet Tuinaanleg Pollaris Frieda uit Herk-de-Stad je als geen ander tevreden te stellen.

Klinkerwerken

Doorheen de jaren is Patrick Borgers specialist geworden in klinkerwerken voor terrassen en opritten. Het gebruik van kwaliteitsvolle producten in combinatie met de nodige expertise zorgen voor een duurzame realisatie van de werken. Hij legt opritten en terrassen in Herk-de-Stad en omstreken voor particulieren en bedrijven.

Natuursteen

Kies je voor een unieke en stijlvolle uitstraling van jouw terras of oprit? Dan is natuursteen een goed idee als buitenoplossing! Het materiaal is sterk en duurzaam en verliest zijn kwaliteiten niet na enkele jaren. De tuinaannemer werkt met tijdloze blauwsteen, kleiklinkers en hardsteen. Ongeacht wat je kiest, karakter verzekerd!

Ook dit materiaal wordt met uiterste precisie en zorg geplaatst door het team van Patrick Borgers. Om enkele voordelen van natuursteen op te sommen: mooie en unieke tekening, duurzaam, milieuvriendelijk, weinig verkleuring en hoge levensduur.

Frieda Pollaris Tuinaanleg in Herk-de-Stad | opritten en terrassen
Frieda Pollaris Tuinaanleg in Herk-de-Stad | opritten en terrassen

Troeven

Maak een vrijblijvend kennismakingsgesprek en bespreek samen met de aannemer jouw wensen. Klanten kiezen voor het bedrijf omwille van de snelle service, de jarenlange ervaring, de expertise van perfect opgeleide team, het gebruik van kwaliteitsmaterialen en de persoonlijke offerte op maat van jouw budget.

Aarzel niet en contacteer de tuinier voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een offerte op maat.