TUINAANLEG
POLLARIS FRIEDA​
uit Herk-de-Stad realiseert jouw droomtuin

Grondwerken

Heb je renovaties of mini-graafwerken in het vooruitzicht? Geef het zware werk uit handen en doe beroep op Patrick Borgers.

Kranen en graafmachines

Tuinaanleg Pollaris Frieda neemt graag graafwerken van particulieren en bedrijven op zich. Door de jarenlange expertise van het team in combinatie met de juiste machinerie, is de klus in een wip geklaard. De aannemer beschikt over een aantal kleine kranen en graafmachines voor grondwerken in Herk-de-Stad en omstreken. Zet die spade maar aan de kant en zeg vaarwel aan het zware lichamelijke werk.

Kleine grondwerken

Het ploegen van de gazon, uitgraven van kleine tuinvijvers, nivelleren van tuinen of kleine graafwerken bij verbouwingen of renovaties: Patrick Borgers is jouw man. Door de jarenlange expertise van het team is hij de perfecte aannemer voor jouw graafwerken. De grondwerken worden steeds uitgevoerd door vakmannen met de geschikte kennis van de machines zodat de werken gegarandeerd correct en veilig worden uitgevoerd.

Contacteer de tuinier voor een kennismakend gesprek of offerte op maat. Hij bespreekt jouw wensen op maat van jouw budget.